HASA architecten zoekt creatieve geesten

Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers met of zonder ervaring:

Senior Architect:

Je hebt een diploma (ir)-architect en hebt 5 tot 10 jaar ervaring met de verschillende fases van een project. Je bent proactief en bent in staat meerdere projecten en het bijhorende team te leiden. Kennis van Revit, duurzame bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten en onze opdrachtgevers.

Architect:

Je hebt een diploma (ir)-architect en 2 tot 5 jaar ervaring met de verschillende fases van een project. Je hebt de nodige skills in Autocad, Indesign en Photoshop. Kennis van Revit, duurzame bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten.

Stagiair-Architect:

Je hebt een diploma (ir)-architect en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek in het algemeen en architectuur in het bijzonder. Je krijgt een plaats in een fijn team waarmee je aan diverse projecten, in verschillende fases en van uiteenlopende schalen, zal werken.

Over ons

Een gebouw kan niet los gezien worden van zijn impact op mensen. Daarom zetten we bij HASA architecten volop in op maatwerk: een gebouw niet enkel op maat van de klant, maar ook op maat van de omgeving, de gebruikers en bezoekers.

Afwisseling brengt inspiratie, nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Daarom kiezen we als architectuurstudio bewust voor een stimulerende mix met projecten in heel Vlaanderen en Brussel. Wij werken aan masterplannen, gebouwen in de publieke sector (zorgcentra, scholen, kantoren,…), grote en kleine residentiële projecten en interieurs. Ons team begeleidt projecten van A tot Z.

Ons kantoor in Muizen (Mechelen) ligt op wandelafstand van het station en is ook vlot bereikbaar metde auto.