HASA architecten zoekt collega’s

Het team HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe collega’s:

Senior Architect:

Je hebt een diploma (ir)-architect en minimum 5 jaar ervaring met de
verschillende fases van een project. Je bent proactief en bent in staat
meerdere projecten en het bijhorende team te leiden. Kennis van Revit, duurzame
bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een
plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten en onze
opdrachtgevers.

(Stagiair-)Architect:

Je hebt een diploma (ir)-architect en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek in het algemeen en architectuur in het bijzonder. Je krijgt een plaats in een fijn team waarmee je aan diverse projecten, in verschillende fases en van uiteenlopende schalen, zal werken.

Tekenaar/BIM-specialist:

Je hebt een diploma bouwkundig tekenaar of (bachelor)architectuur en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek. Je werkt nauwkeurig en efficiënt in zowel Autocad als Revit. In overleg met onze projectarchitecten maak je plannen en modellen op. Je staat in voor opmaak en beheer van de verschillende families en bibliotheken. Ervaring met rendering is een plus.

Over ons

Een gebouw kan niet los gezien worden van zijn impact op mensen. Daarom zetten we bij HASA architecten volop in op maatwerk: een gebouw niet enkel op maat van de klant, maar ook op maat van de omgeving, de gebruikers en bezoekers.

Afwisseling brengt inspiratie, nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Daarom kiezen we als architectuurstudio bewust voor een stimulerende mix met projecten in heel Vlaanderen en Brussel. Wij werken aan masterplannen, gebouwen in de publieke sector (zorgcentra, scholen, kantoren,…), grote en kleine residentiële projecten en interieurs. Ons team begeleidt projecten van A tot Z.

Ons kantoor in Muizen (Mechelen) ligt op wandelafstand van het station en is ook vlot bereikbaar met de auto.